Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer vitae adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget ut, dolor. Aenean massa. Cum sociis pretium qui asem. Nulla consequat massa quis.

Popular Post

Sign up for newsletter
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Liity postituslistalle

Blog

Minttu-Suklaa Puffet Jäätelö

Jäätelö (4:lle)

Keksi

200g sekapähkinöitä
200g taatelei
20g kaakaojauhe
40g kaakaonibsejä
20g kaakaovoi
20g hamppuproteiinia
10g carobjauhe
10g herneproteiinia
10g riisiproteiinia

Ohjeet:

1. Huuhtele pähkinät huolellisesti ja liota niitä vähintään 8 tuntia vaikkakaan tämä ei ole pakollinen toimenpide on se silti suositeltava sellainen. Lionneet pähkinät on hyvä huuhdella vielä uudestaan ennen käyttöä.

Liottamalla pähkinät saat niistä elimistölle helpommin sulavaa ravintoa. Liottamattomissa pähkinöissä on entsyymin estäjiä ja fytiinihappoa, nämä häiritsevät aineenvaihduntaa ja ravintoaineiden imetytymistä. Kun pähkinöitä liottaa, suurin osa näistä häiriköistä lähtee omille teilleen.

2. Kerää kaikki raaka-aineet monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Voit käyttää konetta kunnes massa alkaa liikkua terän mukana. Jäätelöön sopii parhaiten mahdollisimman tasainen ja sileä keksi taikina.

3. Jaa massa kahteen osaan. Levitä toinen tasaiseksi levyksi astian pohjalle ja jätä toinen puolikas odottaamaan myöhempää levitystä jäätelön päälle. Laita molemmat massat jääkaappiin odottamaan seuraava vaihetta.

Suosittelemme tekemään keksin osiosta mahdollisimman ohuet jotta maut tulevat oikeassa suhteessa esille. Joten mitä ohuempi keksi sen raikkaampi kokonaisuus.

Reseptistämme löytyy lisättyjä proteiineja, jotka voi hyvin jättää myös pois halutessaan. Mikäli käytät lisäravinteita ja vaikket olisikaan kasvissyöjä tai vegaani suosittelemme monipuolisuuden vuoksi käyttämään myös kasvikunnan proteiininlähteitä. Yhdistelemme monesti omiin resepteihimme mahdollisimman monia eri proteiineja makujen sopivuuden mukaan.

Jäätelö

270g Banaania
1dl Kookoskermaa
4ml Minttuöljyä
2ml Machaa
2ml Chlorellaa
1rkl Tiikeripähkinää

Ohjeet:

4. Kerää kaikki raaka-aineet monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Macha ja Spiruliina ovat terveellisiä superfoodeja mutta tässä reseptissä ne ovat antamassa lähinnä vain väriä. Ne eivät siis ole välttämättömiä kumpikaan. Mikäli käytät tuoretta minttua saat värin kätevästi samassa paketissa.

5. Kaada sen jälkeen valmis jäätelömassa keksin päälle ja laita hetkeksi pakkaseen kovettumaan. Lisää lopuksi toinen keksi kerros jäätelön päälle ja laita lopuksi kovettumaan vielä hetkeksi pakkaseen ennen tarjoilua. Leikkaa lopuksi jäätelökakusta sopivia paloja tai laita tarjolle sellaisenaan.

 

kesäkuu 26, 2017
Herkulliset Goji Keksit
Rakastamme herkkuja, mutta pyrimme saamaan niistä mahdollisimman terveellisiä, niinkuin näistäkin herkullisista kekseistä. Pähkinät ovat ruuansulatukselle...
heinäkuu 25, 2017
Pink Flash Keksit
Veganz on yksi suosikki kaupoistamme Berliinissä. Mikä sen mukavampaa kuin shoppailu kaupassa jossa kaikki...