Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer vitae adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget ut, dolor. Aenean massa. Cum sociis pretium qui asem. Nulla consequat massa quis.

Popular Post

Sign up for newsletter
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Liity postituslistalle

  Blog

  Marja-Inkivääri-Ruusujuuri Smoothie

  Ruusujuuri on Suomen luonnon tunnetuin adaptogeeni.

  Adaptogeenit lisäävät kehon kykyä sopeutua sisäiseen ja ulkoiseen stressiin,vahvistamalla immuunijärjestelmän, hermoston ja eri rauhasten toimintaa.

  Pohjolan ginseng-lempinimen saanut Ruusujuuri (rhodiola rosea) tukee hermostoa ja kognisiivisia toimintoja ja vaikuttaa suotuisasti mielen hyvinvointiin.

  Ruusujuuren vaikutukset tulevat sen sisältämistä kemiallisista yhdisteistä, rosaviineista ja salidrosideista. Nämä vaikuttavat aineet ovat sitä tehokkaammat, mitä pohjoisemmassa kasvi on kasvanut.

  Adaptogeenisesti vaikuttava ruusujuuri auttaa kehoa mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin, hillitsee stressiä, tasapainottaa mieltä, edistää suorituskykyä ja tukee fyysistä kuntoa sekä vaikuttaa suotuisasti myös sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen.

  Inkivääri sisältää ainesosia jotka vähentävät kipua ja tulehdusta. Sen sanotaankin olevan yksi luonnon parhaita lääkkeitä erilaisia tulehdustauteja kuten reumaa vastaan hoitaen ja edistäen nivelten notkeutta. Inkiväärin sanotaan purevan myös flunssaan, parantavan verenkiertoa, poistavan nestettä ja vähentävän turvotuksia ja paljon muuta…

  Marja-Inkivääri-Ruusujuuri Smoothie

  2 annosta

  2 Banaania
  15g Inkivääriä
  250g pakaste sekamarjoja (mansikka, musta- ja punaherukka, mustikka, )
  6dl Riisi-kookosmaitoa (Provamel)
  2dl Vettä
  2 Pipetillistä (n. 40 tippaa) ruusujuurta

  1dl Riisiproteiinia (valinnainen ei makua muuttava)

  Sekoita kaikki ainekset yhteen blenderissä, kaada laseihin ja nauti!

   

  29 tammikuun, 2017
  Kvinoa- Nyhtispullat
  Valmistimme aikaisemmassa postauksessa pihvejä joihin on tässä reseptissä lisätty Nyhtökauraa kokeiluna. Kokeilu tuotti tulosta,...
  12 helmikuun, 2017
  Gluteeniton Pannupizza
  Gluteenittomuus on avainsana ruuanvalmistuksessamme ja halusimme kokeilla yksinkertaista ja nopeaa tapaa tehdä pizzaa. Hernejauhot...