Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer vitae adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget ut, dolor. Aenean massa. Cum sociis pretium qui asem. Nulla consequat massa quis.

Popular Post

Sign up for newsletter
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Liity postituslistalle

  Blog

  Minttusuklaa Proteiini Raakapallot

  Herkulliset raakapatukat ja pallot on loistava tapa siirtyä karkeista terveellisempiin herkkuihin. Näihin palloihin kun ei tule lähinnä muuta kuin taatelia, raakasuklaata, pähkinäsekoitusta ja minttuöljyä. Valtaosaan kauppojen proteiinipatukoista lisätään joko keinotekoisia makeutusaineita, sokeria tai siirappeja. Taateli pohja antaa patukoihin makeutta enemmän kuin tarpeeksi.

  Itse tekemällä säästät myös puolet patukan hinnasta vaikka alkuinvestointi monitoimikoneeseen kirpaiseekin. Meillä patukat valmistuu Magimixin monitoimikoneella, jolla pystyy tekemään raakapatukoita, raasteita, hummusta, vegaanisia pihvimassoja yms…

  Pähkinöitä kannattaa myös liottaa ennen niiden käyttöön ottoa, vaikkakin tämä ei ole pakollinen toimenpide. Pähkinöitä liottamalla saat ne elimistölle helpommin sulavampaan muotoon. Liottamattomissa pähkinöissä on entsyymin estäjiä ja fytiinihappoa, nämä häiritsevät aineenvaihduntaa ja ravintoaineiden imetytymistä. Kun pähkinöitä liottaa, suurin osa näistä häiriköistä lähtee omille teilleen.

  Tässä oli asia pähkinänkuoressa ;DDD Aion jossain vaiheessa tehdä tästä aiheesta vielä laajemman postauksen. Siihen asti voitte käydä lukemassa asiasta lisää täältä ja täältä.

  Minttusuklaa Proteiini Raakapallot

  1-2 annosta

  100g Pähkinäsekoitusta  (liotettuja, ei kuivattuja)
  50g Taatelia
  3tl Riisiproteiinia
  3tl Hamppuproteiinia
  3tl Suklaata
  3tl Suklaanibsejä
  Ripaus vaniljaa ja kristallisuolaa & se on siinä!

  Sekoita kaikki ainekset yhteen monitoimikoneessa, muotoile taikinasta mukavia pikku palleroita ja laita ne vapaavalintaisessa astiassa jääkaappiin. Pari tuntia eteenpäin ja ne ovat valmiina syötäväksi.

  Joskus saatetaan sortua syömään noita jo ennen kuin ne edes päätyvät jääkaappiin, hups.

  Noi on vaan sika hyviä! Aina ei malta vastustaa.

  Tahmeita herkutteluhetkiä!

  18 tammikuun, 2017
  Vanilja Riisivanukas
  Reilu vuoden oltu nyt vegaaneja ja saman ajan vierotettu itteämme kokoajan enemmän makeasta erityisesti...
  20 tammikuun, 2017
  Helppo, Halpa ja Herkullinen Linssikeitto
  Linssikeitosta on tullut meille yksi vakkari ruuista. Helppo, halpa ja proteiinipitoinen linssikeitto pitää kylläisenä...
  Kirjoittanut:

  ragnarorav@hotmail.com

  Olen 26 vuotias nuori mies. Harrastuksiini kuuluu vegaanisafka, dyykkaus, diy-tuotteet, ekokaupoissa asustelu, valokuvaus, matkustelu ja punttisali. Eläimet ja luonto ovat erittäin lähellä sydäntäni. Pyrinkin päivittäin tekemään edes yhden ekoteon. Let's make the world a better place, everyday, little by little!