Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer vitae adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget ut, dolor. Aenean massa. Cum sociis pretium qui asem. Nulla consequat massa quis.

Popular Post

Sign up for newsletter
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Liity postituslistalle

  Ketkä

  Tervetuloa sivuillemme! Hienoa että löysit perille! Olemme Helsinkiläinen vegaanipariskunta ja nyt reilu vuoden vegaanina olon jälkeen innostuimme perustamaan blogin aiheesta. Sivumme pääteemat ovat: vegaanius, terveys, eettisyys ja ekologisuus. Blogissa avaamme arkeamme ja ajatuksiamme, joihin kuuluu pääteemojen lisäksi myös diy-projektit, raakaruoka, superfoodit, liikunta, sisustus, remontointi, valokuvaus, matkustelu, dyykkaus ja paljon muuta.

  Mielestämme vegaanius on yksi parhaista päätöksistämme koskaan, vaikka välillä on myös hankalaa, jopa raskastakin. Kaikessa on hyvät ja huonot puolensa, niin vegaaniudessakin. Silmien avaaminen julmuudelle ja vääryksille sattuu, mutta kun tiedät olevasi mukana muokkaamassa maailmaa parempaan, koet myös vahvan merkityksen tunteen elämällesi. Meitä ei ole luotu tappamaan ja kiduttamaan eläimiä, eikä tuhoamaan ja saastuttamaan luontoa. Pystymme paljon parempaan. Vaikka maailmassa riittää surua, murhetta ja vääryyttä, meitä vie eteenpäin suuri rakkaus eläimiä, luontoa ja toisiamme kohtaan.

  Ole muutos, jonka haluat nähdä maailmassa. Lähde mukaan matkaamme kohti vihreämpää maailmaa!

  Vegaaniuden lisäksi olemme kiinnostuneita ekologisuudesta, eettisyydestä, luomu- ja raakaruoasta, terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta. Suosimmekin luomua ja pyrimme lisäämään raakaruoan määrää jatkuvasti ruokavaliossamme. Eko elämäämme kuuluu myös mm. julkisilla liikkuminen, dyykkaus, kirpputorit, luonnonkosmetiikka ja ekologiset pesuaineet. Kotikolomme on pieni 25 neliön yksiö Helsingin Kampissa. Toinen suuri intohimomme on maailmanmatkailu, jonka vuoksi mm. vegaanin unelma kaupunki ja lähes jo toinen kotimme Berliini tulee varmasti blogissa tutuksi.

  Haluamme jakaa kaikki tietomme, taitomme sekä suuren intomme, myös teille! Toivottavasti blogimme tuo mielenkiintoisia vinkkejä, niksejä, iloa, hyvää mieltä ja uusia vegaaneja maailmaan. Kiitos ja kumarrus! 🙂