Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer vitae adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget ut, dolor. Aenean massa. Cum sociis pretium qui asem. Nulla consequat massa quis.

Popular Post

Sign up for newsletter
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Liity postituslistalle

  Blog

  Pink Flash Keksit

  Veganz on yksi suosikki kaupoistamme Berliinissä. Mikä sen mukavampaa kuin shoppailu kaupassa jossa kaikki on vegaanista! On myös kiva kannattaa kauppaa jonka arvomaailma on täysin vegaaninen. Vältämme kuitenkin nykyään myös lisättyä sokeria, suolaa, makeutus-, väri- ja säilöntäaineita sekä gluteenia joten luemme kuitenkin kaikki paketit läpi myös tässä kaupassa. Veganz tarjoaa kuitenkin mielestämme hyvän kirjon vegaaniruokaa sillä tarjolla on kaikkea kaikille tuoreista hedelmistä, superfoodeihin ja mättöruokaan.

  Yksi Veganzin suosikki tuotteista on mielestämme Pink Flash proteiini jauhe.

   

  Pink Flash keksit (5kpl)

  150g Cashew pähkinöitä
  8 Taatelia
  20g Pink Flash jauhetta
  1rkl Kookosmannaa

  Aikaisemmissa keksi resepteissä olemme lisänneet annokseen myös 1ml suolaa mutta olemme nyt välttäneet lisättyä suolaa noin kuukauden. Suolaa saa kaikesta syömästämme ruuasta kasviksista lähtien joten sitä ei tarvitse lisätä mihinkään. Se on myös yksi kehoa vanhestavista aineista. Mikäli olet kiinnostunut suolattomasta ruokavaliosta muista antaa makunystyröillesi aikaa tottua suolattomuuteen. Totutteluun menee muutama viikko mutta sen jälkeen alat maistamaa ruuan jopa paremmin kuin ennen. Vähemmän on monesti enemmän! Olemme koko ikämme lapsia ja tarvitsemme aikaa totutteluun on kyse sitten uusista mauista tai elämäntavoista.

  Ohjeet:

  1. Huuhtele cashewpähkinät huolellisesti ja liota niitä vedessä vähintään kuusi tuntia. Huuhtele vielä lopuksi ja kaada monitoimikoneeseen. Lisää sekaan taatelit saksilla pieniksi pilkkoen, Pink Flash jauhe ja kookosmanna sekä suola jos sitä kaipaat. Sekoita hetken mutta älä liian kauan. Keksien purutuntuma ja ulkonäkö on mielenkiintoisempi kun massaan jää tekstuuria.

  2. Ota kuivurin ritilä esille ja laita sen päälle leivinpaperi, ja tee sen päälle käsin tai lusikoita apuna käyttäen pieniä ympyrän mallisia keksejä ja anna kuivua kuivaimessa 42 asteessa n. 12 tuntia. Voila, keksit ovat valmiita nautittavaksi.

  Keksit voi varmasti valmistaa myös uunissa, jolloin lämpötilan ollessa korkeampi on paistoaika huomattavasti lyhyempi. Muista kuitenkin että korkeampi lämpötila tappaa ruuasta sen ravinteita ja entsyymejä. Mitä enemmän ravinteita ja entsyymejä sen terveellisempää ruokaa ja sitä vähemmän ruokaa ja vähemmän vartalon kulutusta.

  Pink Flash Proteiinijauhe
  Ainesosat:

  Herne proteiini jauhe 30%, punajuuri jauhe 30%, lucuma jauhe 18%, Yaconjauhe 6%, Gojimarjajauhe 6%, tyrnijauhe 3%, Ashwaganda jauhe 3%, mansikkajauhe 3%, vaniljajauhe.

  Proteiinia 29g/100g

  Cashew

  Cashew pähkinät sisältävät runsaasti rasvaa (noin 50 prosenttia) sekä vitamiini E, K ja B6 sekä mineraaleja, kuten kupari, fosfori, sinkki, magnesium, rauta ja seleeni. Niissä on myös runsaasti luonnollista proteiinia 18g/ 100g

   

  12 heinäkuun, 2017
  Minttu-Suklaa Puffet Jäätelö
  1. Huuhtele pähkinät huolellisesti ja liota niitä vähintään 8 tuntia vaikkakaan tämä ei ole pakollinen...
  2 elokuun, 2017
  Virkistävä Probioottinen Kefiirijuoma
  Ruuansulatus ongelmat tuntuvat olevan yhä useamman ongelmana. Moni meistä syö päivittäin sekalaisen annoksen makeutus,...