Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer vitae adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget ut, dolor. Aenean massa. Cum sociis pretium qui asem. Nulla consequat massa quis.

Popular Post

Sign up for newsletter
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Liity postituslistalle

    Blog

    Suklaapannukakut

    Uuh, ihana herkku tyydyttämään makeanhimosi. Ja arvatkaas mitä? Tämä resepti on täysin gluteenitton ja ilman mitään lisättyjä sokereita! Mitä enempää voisitkaan toivoa, eikö? Eikun nautiskelemaan!

    Suklaapannukakut

    1-2 annosta

    1,5dl Kookos – Riisimaitoa (Provamel)
    1dl Vettä
    2 Banaania (200g)
    1dl Kikhernejauhoja (Govinda)
    2rkl Suklaajauhetta
    1,5rkl Kookosmannaa
    1rkl Lucumaa
    1tl Kanelia
    1 1/2tl vanilja uutetta
    1tl Manteliöljyä
    5 Tippaa suklaa öljyä
    5ml Chaga jauhetta (antamaan tumman ruskeaa väriä)

    Ohje:

    1. Sekoita kaikki raaka-aineet monitoimikoneella tasaiseksi massaksi.

    2. Laita nokare kookosöljyä pannulle ja anna sulaa pannulle.

    3. Leikkaa banaanista ohuita viipaleita pannu täyteen ja kaada ohut kerros taikinaa banaanien päälle. Levitä taikina tasaiseksi ja annan paistua hiljalleen ja käännä kun pannukakku vaikuttaisi irtoavan helposti. Kääntäminen on haasteellista joten leikkaa pannukakku neljään osaan ennen kääntöä jolloin palat pysyvät siistimpänä ja näyttävät paremmalta tarjoiltaessa.

    4. Koristeluun ja extra herkullisuutta lisäämään laita valmiin annoksen sekaan: tuoretta banaania, mulberin marjoja, kuorittuja hampun siemeniä, Sun & Seed aprikoosin siemen voita, lucumajauhoa ja vanilja aromia. Voilà, pannukakku on valmis nautittavaksi!

    Maailman parasta Sun&Seed aprikoosinsiemenvoita. Nam! Valitettavasti emme ole Suomesta tätä herkkua vielä löytäneet, vaan kuvassa oleva purkki löytyi Berliinin Veganz vegaani ruokakaupasta. Mikäli olet monitoimikoneen omistaja voit hurauttaa tahnan helposti omalla koneella, sillä makeita aprikoosinsiemeniä löytyy myös Suomesta.

    Aprikoosinsiemenet sisältävät amygdaliinia eli B17-vitamiinia sekä hyviä rasvahappoja. Makeissa aprikoosinsiemenissä amygdaliinia on vähemmän, joten niitä voi nauttia karvaita siemeniä enemmän, joita suositellaan nauttimaan vain muutama kappale päivässä.

    huhtikuu 14, 2017
    Päivittäinen Vihersmoothie
    Vegaaniuden myötä raakaruoka on myös kiinnostanut kokoajan enemmän. Raakaruoka on ruokaa jota ei kuumennetta...
    toukokuu 26, 2017
    Suklaajäätelö
    Olemme erittäin iloisia siitä, että kauppoihin on tullut suomalaisia vegaanisia jäätelöitä kuten osa 3...