Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer vitae adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget ut, dolor. Aenean massa. Cum sociis pretium qui asem. Nulla consequat massa quis.

Popular Post

Sign up for newsletter
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Liity postituslistalle

Blog

Cashew Suklaakeksit

Karkkihammasta kolottaa, vaikka terveellinen ruoka kiinnostaa. Tässä herkkua ja terveellisyyttä samassa paketissa, olkaa hyvät! 🙂

Cashew Suklaakeksit

2 annosta

– 200g Cashew pähkinöitä (kuivapaino -> liotettu 6 tuntia)

– 1rkl Kookosmannaa

– 2rkl Kookoshiutaleita

– 3tl Suklaajauhetta

– 15 Taatelia

– 1,5 tl Vaniljaa

– 8 Tippaa kahvi uutetta

– 1tl Chaga jauhetta (antamaan tumman ruskeaa väriä)

– Ripaus suolaa

Mikä et juo kahvia eikä sinulla ole uutetta voit jättää sen pois tai antaa kekseihin maku vivahteen vaikka sitruunan tai appelsiinin kuori raasteella.

Chaga eli Pakurijauhe on terveys vaikutustensa lisäksi erittäin tumman ruskeaa ja antaa suklaisiin resepteihin mukavasti lisää väriä. Se ei ole kuitenkaan maun kannalta tärkeä.

Ohjeet:

1. Liota Cashew pähkinöitä kuusi tuntia. Huuhtele liotetut pähkinät kädenlämpöisen juoksevan veden alla.

2. Kaada kaikki raaka-aineet monitoimikoneeseen ja anna sekoittua niin kauan kunnes saat mieleisen koostumuksen. Helpottaaksesi massan sekoittummista voit leikata taatelit saksilla pienemmiksi paloiksi jo valmiiksi.

3. Kuivaa kuivaimessa 42 asteessa n. 11 tuntia ja voilà, keksit ovat valmiina nautittavaksi!

helmikuu 28, 2017
Probioottinen Jogurtti
Jos jugurtti maistuu niin tässä super helppo tapa tehdä se itse. Tarvitset vain vettä,...
maaliskuu 21, 2017
Raaka Kasvispihvit
Vahvasti prosessoidut valmisruuat houkuttelee yhä vähemmän ravinto köyhyydellään, ne kun on monesti pilkottu, muusattu,...