Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer vitae adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget ut, dolor. Aenean massa. Cum sociis pretium qui asem. Nulla consequat massa quis.

Popular Post

Sign up for newsletter
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Liity postituslistalle

Blog

Minttusuklaa Proteiini Raakapallot

Herkulliset raakapatukat ja pallot on loistava tapa siirtyä karkeista terveellisempiin herkkuihin. Näihin palloihin kun ei tule lähinnä muuta kuin taatelia, raakasuklaata, pähkinäsekoitusta ja minttuöljyä. Valtaosaan kauppojen proteiinipatukoista lisätään joko keinotekoisia makeutusaineita, sokeria tai siirappeja. Taateli pohja antaa patukoihin makeutta enemmän kuin tarpeeksi.

Itse tekemällä säästät myös puolet patukan hinnasta vaikka alkuinvestointi monitoimikoneeseen kirpaiseekin. Meillä patukat valmistuu Magimixin monitoimikoneella, jolla pystyy tekemään raakapatukoita, raasteita, hummusta, vegaanisia pihvimassoja yms…

Pähkinöitä kannattaa myös liottaa ennen niiden käyttöön ottoa, vaikkakin tämä ei ole pakollinen toimenpide. Pähkinöitä liottamalla saat ne elimistölle helpommin sulavampaan muotoon. Liottamattomissa pähkinöissä on entsyymin estäjiä ja fytiinihappoa, nämä häiritsevät aineenvaihduntaa ja ravintoaineiden imetytymistä. Kun pähkinöitä liottaa, suurin osa näistä häiriköistä lähtee omille teilleen.

Tässä oli asia pähkinänkuoressa ;DDD Aion jossain vaiheessa tehdä tästä aiheesta vielä laajemman postauksen. Siihen asti voitte käydä lukemassa asiasta lisää täältä ja täältä.

Minttusuklaa Proteiini Raakapallot

1-2 annosta

100g Pähkinäsekoitusta  (liotettuja, ei kuivattuja)
50g Taatelia
3tl Riisiproteiinia
3tl Hamppuproteiinia
3tl Suklaata
3tl Suklaanibsejä
Ripaus vaniljaa ja kristallisuolaa & se on siinä!

Sekoita kaikki ainekset yhteen monitoimikoneessa, muotoile taikinasta mukavia pikku palleroita ja laita ne vapaavalintaisessa astiassa jääkaappiin. Pari tuntia eteenpäin ja ne ovat valmiina syötäväksi.

Joskus saatetaan sortua syömään noita jo ennen kuin ne edes päätyvät jääkaappiin, hups.

Noi on vaan sika hyviä! Aina ei malta vastustaa.

Tahmeita herkutteluhetkiä!

tammikuu 18, 2017
Vanilja Riisivanukas
Reilu vuoden oltu nyt vegaaneja ja saman ajan vierotettu itteämme kokoajan enemmän makeasta erityisesti...
tammikuu 20, 2017
Helppo, Halpa ja Herkullinen Linssikeitto
Linssikeitosta on tullut meille yksi vakkari ruuista. Helppo, halpa ja proteiinipitoinen linssikeitto pitää kylläisenä...
Kirjoittanut:

ragnarorav@hotmail.com

Olen 26 vuotias nuori mies. Harrastuksiini kuuluu vegaanisafka, dyykkaus, diy-tuotteet, ekokaupoissa asustelu, valokuvaus, matkustelu ja punttisali. Eläimet ja luonto ovat erittäin lähellä sydäntäni. Pyrinkin päivittäin tekemään edes yhden ekoteon. Let's make the world a better place, everyday, little by little!